Afectacions a la mobilitat a la rambla de Catalunya per la renovació del paviment

El cap de setmana del 4 i 5 de maig es produiran talls importants a la rambla de Catalunya per treballs de pavimentació. L’àmbit afectat per les obres serà el comprès entre l’avinguda Diagonal i la ronda de la Universitat.

24/04/2024 17:58 h

Ecologia Urbana

Es tracta d’una nova intervenció de millora en el marc del Pla de Manteniment Integral que impulsa actuacions planificades i preventives per evitar les incidències i el deteriorament de l’espai públic.

Afectacions el cap de setmana del 4 i 5 de maig

El primer cap de setmana de maig els treballs es situaran a la calçada Llobregat sentit mar de la rambla de Catalunya. El dissabte dia 4 les ocupacions es situaran únicament al cordó de serveis i es mantindrà habilitat un carril de circulació.

Durant la jornada del diumenge 5 de maig, hi haurà talls de  circulació a la rambla de Catalunya que s’aniran executant per trams i permetent sempre el pas a veïnat i serveis, així com els vehicles que circulin pels carrers transversals. Quan es circuli per carrers transversals a la rambla de Catalunya, en sentit Besòs, el desviament es farà pel passeig de Gràcia i, als carrers transversals en sentit Llobregat, el desviament es farà pel carrer de Balmes.